Vremuri… Jepii Mari, 1997


Uneori îmi aduc aminte cu plăcere de vremea mIRC-ului. Pe vremea aceea aveam un canal preferat şi anume #profm. Era canalul de IRC al colegilor de la IT din radio ProFM. Acel canal de IRC a făcut istorie, dar asta e altă poveste…

Pe acel canal am cunoscut foarte mulţi oameni. Câţiva dintre ei au rămas în inima mea, iar cu unii am ţinut legătura până astăzi. Printre acei oameni minunaţi am descoperit şi câtiva cărora le plăceau turele montane. Din vorbă-n vorbă, am pus-o de-o ieşire în Bucegi în weekendul ce urma.

Astfel, pe o vreme foarte plăcută a lunii martie a anului 1997 am plecat mai mult pe nepregătite, bineînţeles cu trenul. Acum, când mă gândesc la acea tura, mi se pare totul atât de departe, parcă ar fi trecut zeci de ani… Pe vremea aceea nu aveam un echipament complet și bine pus la punct. Aveam doar cateva elemente de bază. Dar elanul tinereții și iubirea pentru munte au facut ca totul să pară o joacă de copil…

Odata ajunși în Sinaia, am luat “teleguța” până la Stana Regală iar de acolo am urcat până pe platou. Țin minte că ne-am oprit la cabana Babele unde am ne-am și cazat peste noapte. A doua zi, după o plimbare până la Piatra Arsă, am coborât pe Jepii Mari de la cantonul Salvamont până în Bușteni.

M-au însoțit Brândușa alias Jijelina, Edi, Florentina, Bogdan alias Hamas și… nu-mi mai aduc acum aminte, încă o domnișoară din Sinaia prietenă cu Brândușa.

A fost o tură plăcută, fără evenimente deosebite, dar cu foarte multă energie și candoare a tinereții, ce mi-a lasat încrustată în inimă, o deosebita amintire a acelor… vremuri.

Cum v-au plăcut?

Povestea
1
Fotografiile
1
Informațiile utile
1
Average
 yasr-loader

Eddie
Latest posts by Eddie (see all)

About Eddie

Pasionat de munte, fotografie și călătorii! Și nu numai... Descoperă pe site... Navigare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*