Despre


“Este evident că nu putem explica ce este pasiunea unei persoane care nu a trăit-o așa cum nu putem explica ce este lumina orbului.”

Thomas Stearns Eliot

“O pasiune n-are nevoie de motivări. Ea nu cere neaparat să fie înțeleasă și explicabilă. Dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârșind abia când simte din nou nevoia de lămuriri.”

Octavian Paler

“Pasiunile sunt vânturile care umflă pânzele corabiei, uneori o scufundă, dar fără ele corabia n-ar putea merge.”

Voltaire

Eddie
Latest posts by Eddie (see all)

De multă vreme mă bate gândul și dorința de a face un blog de munte, cu ture, cu sfaturi practice cu povești despre emoțiile trăite și despre peisajele și locurile extraordinare pe unde mi-au umblat bocancii de-a lungul vremii.

Veți găsi jurnalele turelor montane, călătoriilor din vacanțele și concediile petrecute prin locurile minunate ale acestei țărișoare, poveștile oamenilor deosebiți pe care i-am întâlnit, emoțiile, sentimentele și stările de spirit prin care am trecut, uneori la limită, dar și dorințe și vise încă neîmplinite, locuri unde vreau să ajung și să scriu despre ele.


Pentru că scopul declarat al acestui site este de a promova un turism curat, de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă că păstrarea curățeniei pe munte înseamnă mult mai mult decât un act de civilizație, de a ridica nivelul de conștiință al oamenilor în ceea ce privește relația om-natură, dar și acela de a arăta celor interesați și cu bune intenții cât de frumoasă este țara noastră, România.


Iar misiunea acestui portal între om și natură este aceea de a face în așa fel încât să nu mai apară cruci noi pe cărările munților noștri, de a-i conștientiza pe oameni de importanța unui echipament adecvat și de o anumită conduită atunci când pleacă la drum, de a le arăta că trebuie să respecte regulile muntelui, altfel, muntele nu se joacă… doar îți arată măreția!


“Pasionat de munte, fotografie și călătorii!”

Eddie


Denisa
Latest posts by Denisa (see all)

Vrei să afli când apare un nou articol pe blog? Abonează-te!

Adresa ta de email:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*